Thuis Comfort


Helaas is het in Nederland zo dat steeds meer ouderen gedwongen zijn om langer zelfstandig te blijven wonen maar bij ouder worden komen de kleine gebreken en soms helaas de grote gebreken. Via het domotica systeem kunt u uw woning klaarstomen voor de toekomst.

Maar ook voor aanpassingen tbv mindervalide kunnen wij u van dienst zijn.

 

Waar kunt u aan denken bij Thuis comfort?

  •  Het automatisch inschakakelen van uw verlichting;
  •  Het openen en sluiten van uw gordijnen;
  •  Intercom voor het openen van uw voordeur;
  •  Klimaat beheersing;
  •  S.o.s , inbraak en brand alarmen.
  •  In hoogte verstelbare toiletten.
hoogte toilet
 
 
Domotica deur

Vergoeding voor woningaanpassingen mogelijk met indicatie van uw huisarts

Sommige domotica vallen in de categorie woningaanpassingen. Daarbij is te denken aan afstandsbediening voor bijvoorbeeld ramen, deuren of gordijnen. Maar ook aan intercomsystemen of slimme thermostaten. Een aantal van deze aanpassingen wordt vergoed door gemeentes, als de bewoner hierdoor langer thuis kan blijven wonen en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen.

 

Domotica in het basispakket

Ook zijn er verschillende hulpmiddelen die vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar vergoed worden. Hierbij gaat het vooral hulpmiddelen als personenalarmering, of computersystemen voor huisbesturing. Om in aanmerking voor een vergoeding van dergelijke domotica te komen is een medische indicatie van een arts of medisch specialist vereist. Welke aanpassingen in het basispakket of in het aanvullende pakket zitten, en wat precies vergoed wordt, verschilt per verzekeraar en is na te lezen in de polis.

Leven voor een zorgeloos leven


Zodra u er voor kiest om uw woning aan te passen voor de toekomst en zo een zorgeloos woon plezier te creeren, komt het vervelende gedeelte: uw woning moet worden aangepast. Om u zo min mogelijk te belasten werken wij met speciaal opgeleid personeel onze jongens zorgen niet alleen dat de producten netjes en vaakbekwaam worden geinstalleerd maar zijn er ook voor u. zo word er de tijd genomen om u stap voor stap op de hoogte te houden wat er gebeurd in uw woningen en zullen zij de tijd nemen om u desgewenst alles rustig uit te leggen. Wij gaan niet eerder weg tot dat u alles begrijpt en tevreden bent.

Arrangement

Voor veel ouderen is een verbouwing of aanpassing een stress volle dag er komen arbeiders over de vloer en brengen de nodige geluids en andere overlasten met zich mee.
Voor deze groep hebben wij een ontzorg arrangement ontwikkelt; Indien mogelijk zorgt u dat er een familie lid die dag aanwezig is om de monteurs binnen te laten nemen wij u onder begeleiding van een van onze mensen mee voor een gezellig dagje uit.  Zodat u in plaats van een stressvolle dag, ontspannen thuis komt in uw aangepaste woning.