Bedrijfsprofiel.RvE monatge is een jong bedrijf dat is opgericht vanuit het oogpunt "het kan beter".  Door jarenlange ervaring als werknemer vonden wij dat het weer tijd was voor kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap.

Onze werkzaamheden richten zich vooral op de installatie techniek zoals het maken/renoveren van badkamers, toiletten, ketels en cv/waterleidingen maar ook het vervangen van uw dakgoten en dakbedekking zijn een van onze vele werkzaamheden.

Door onze veelzijdige connecties kunnen wij uw ook voorzien van een complete aanbouw, schilder werkzaamheden, houten kozijnen en stucadoorswerk.

Kwaliteit.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar onze samenwerking met diverse ondernemers die allemaal gespecialiiseerd zijn in zijn/haar vakgebied!

 

Bedrijven

Bent u als installateur een paar extra handen nodig of wilt een gedeelte werk uit besteden? Dat kan! Bij ons bent u zeker van vakmanschap en een pro actieve werkhouding.

 

Geen onvoorziene kosten.

Omdat wij geloven in eerlijke handel doet RvE monatge niet aan voorrijkosten, offertekosten en inspectiekosten. Bij een storing of probleem zullen wij het probleem bekijken en zorgen voor een duidelijke prijsafspraak alvorens er al met de werkzaamheden wordt begonnen.

Contact
Wanneer u contact met ons opneemt wordt er een afspraak gemaakt en komen wij bij u langs.
Wat er nodig is wordt ter plaatse bepaald en opgemeten, wordt vervolgens besteld, waarna er met de werkzaamheden kan worden gestart.

Slot
Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, afspraak is afspraak, een goede sfeer en niet te vergeten een goede prijs.