Reparatie


Bedrijf kiezen!

Als u een klus heeft is het van belang dat u de tijd neemt om een juist bedrijf te vinden, die aan alle aspecten van uw opdracht kan voldoen.

Zo wou de Familie van de foto hiernaast een serre die de woning aan de losstaande schuur zou koppelen. Het bedrijf wat de klus uitvoerde was een gerenommeerd serrebouwer van standaard serres. Maar omdat hier een platdak bij aan kwam moest er een waterdichte constructie komen die het glazen dak en het platdak met elkaar verbond.  Omdat de serrebouwer hier niet in gespecialiseerd was heeft dat geresulteerd in een dikke 10jaar lekkage waardoor de draag constructie bijna was weggerot.

Kijk daarom altijd naar referenties van wat het bouwbedrijf gemaakt heeft en of dat aansluit bij uw klus, vraag ook tijdens een offertegesprek hoe het bedrijf bepaalde zaken wil gaan doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Mocht u nu een reparatie klus hebben dan kunnen wij u op de volgende manieren helpen.
 
  • Het opnemen van de schade.
  • Bijstaan met een gesprek met de schade expert.
  • Het vakkundig repareren van de schade.
Let wel op dat bij veel verzekeraars alleen de gevolgschade wordt vergoed, in het geval van deze familie werd alleen het repareren en het stukadoren van het plafond vergoedt.

Samenwerking.


Omdat wij veel samenwerken met verschillende onderaannemers. Bent u er bij ons van verzekerd dat alles vakkundig en volgens de bouwbesluiten wordt gemaakt.

Contact

Wilt een deskundig advies neem dan contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs met een vakkundig advies.