CV Ketels


Ook voor de aanschaf van uw CV ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat de geplaatste ketels voldoen aan alle eisen en wensen Wij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste technieken voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel en bij het selecteren van een nieuwe cv ketel staan duurzaamheid en het verbruik hoog in het vaandel.
Bij ons bent u dan verzekerd van een nieuwe HR ketel van hoge kwaliteit.
Wij maken voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel gebruik van diverse gerenommeerde merken.
Zo kunt u bij ons terecht voor een cv ketel van de merken Bosch, Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. 

Solo & Combi Ketels

Op het moment kunt u keuze maken uit 2 verschillende type ketels, zo kunt u kiezen voor een Solo of een Combi ketel.

Solo Ketel

De solo-ketel word ook wel een conventionele ketel genoemd. Deze ketel verwarmt alleen het water voor de centrale verwarming. Voor verwarming én water uit de kraan of douche is een aparte boiler nodig of een combi-ketel. Solo betekent dus heel simpel gezegd: zonder warmwatervoorziening. Kies je voor de aanschaf en installatie van een solo-ketel dan heb je de keuze tussen de VR-ketel (Verbeterd Rendelemt) en de HR-ketel (Hoog Rendement). De keuze van de HR-ketel geniet uiteraard de voorkeur maar dit is niet altijd mogelijk.

Combi Ketel

Er wordt vaak alleen gedacht aan de centrale verwarming bij de aankoop van een CV-ketel. Maar net zo belangrijk is de voorziening voor warm water. Met de combi-ketel is geen aparte boiler nodig, want deze zit al in de ketel. Dit zorgt voor gemak en ruimtebesparing. Combiketels zijn er met Hoog Rendement (HR-ketel) en Verbeterd Rendement (VR-ketel). Let op, soms geeft de plaatsing van een HR-ketel problemen. De luchtafvoer of schoorsteen is dan niet geschikt. Een Verbeterd Rendement (VR)-ketel kan in deze gevallen meestal wel geplaatst worden.