Beglazing


 

 

Hr++

Centrale verwarming kost een gemiddeld huishouden 1204 m3 gas per jaar. Vervangt u enkel glas in alle ramen door isolerend dubbel glas, dan kunt u jaarlijks 450 tot 650 m3 gas besparen. Dat scheelt ca. € 300,- tot € 430,- op uw gasrekening. De aanschafkosten voor dubbel glas verdient u zo in zeven tot negen jaar terug.

Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch rendabel zijn om in verwarmde vertrekken enkel glas te laten vervangen door isolerend glas. Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

Hoe werkt dubbelglas?
Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden. U heeft de keus uit gewoon dubbel glas, HR+ glas en HR++ glas. HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft van deze twee soorten de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op. Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

hr-plus-plus-glas 4
achterwand-keuken-glas 1 3

Keuken achterwand


Geef onder andere uw keuken de extra luxe uitstraling die het al jaren verdient. Bestel gemakkelijk bij ons online uw glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Desgewenst in elke gewenste RAL kleur.

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit één stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken uw keuken optisch niet alleen groter maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken.

Glazen (keuken) achterwanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Groep 1: Enkel glas of Draadglas

Groep 2: Lacobel / Planilaque

Groep 3: Geëmailleerd glas of Emalite / Colorbel

Groep 4: Gehard enkel glas diamant (extra helder) in elke gewenste RAL kleur

Glazen (kantoor) wand

 

De glazen systeemwand die wij leveren is een revolutie binnen de wereld van glazen systeemwanden. Het creëren van een kitloze glazen scheidingswand is door middel van dit systeem mogelijk gemaakt. De toepassingen van deze glazen wanden zijn in iedere kantooromgeving bruikbaar. De wand- en plafondaansluitingen worden voorzien van aluminium U-profielen en deelbare U-profielen waarin de glaspanelen, worden opgenomen. Onderling worden de glaspanelen bevestigd door middel van speciale tape, eenmaal gemonteerd is het geheel een stevig oppervlak. Alles kan op maat gemaakt worden tegen een scherpe prijs.

Een steeds populairder wordend product in kantoorruimten is de glazen separatiewand. De transparantie en visuele ruimte blijft behouden. De functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de ruimte neemt enorm toe!

Creëer makkelijk en mooi meerdere werkplekken. Al dan niet af te sluiten qua zicht en geluid. Wanneer u onze foto’s bekijkt van eerdere projecten zal u zeer waarschijnlijk worden geïnspireerd voor een toepassing in uw bedrijf. Onze specialisten zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

De speciaal voor deze glazen kantoorwand ontwikkelde slanke deurkozijnen kunnen wij een compleet systeem aanbieden die zijn weerga niet kent. Uiteraard kunnen naast de hardglazen deuren in deze deurkozijnen allerlei typen deuren worden afgehangen bijvoorbeeld een aluminium kaderdeur met glasvulling.

Volledig gemonteerde glaswanden met dit concept hebben een hightech uitstraling. Door de kitloze bevestiging en de trillingvrije rubberen afdichting zijn deze glazen wanden demontabel en verplaatsbaar.

glaswand